عدالت بین الملل
استفاده از کلیه مطالب حقوقی
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
نويسندگان
پنج شنبه 12 خرداد 1390برچسب:, :: 18:50 ::  نويسنده : بهروز هاشمی

 

معاون فنی و آماری سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به زمان اعلام نتایج اولیه نخستین آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 90 گفت: نتایج اولیه این آزمون روز پنجشنبه 12خرداد ماه 90 اعلام می شود.

ابراهیم خدایی  افزود: داوطلبان در این مرحله 5 برابر ظرفیت نهایی به دانشگاهها معرفی می شوند و می توانند با استفاده از کد رهگیری یا شماره پرونده به کارنامه خود دسترسی پیدا کنند.
خدایی خاطرنشان کرد: داوطلب با دریافت کارنامه می تواند از نتیجه آزمون خود مطلع شود و افرادی که نمره لازم را کسب کرده اند به حداکثر 5 دانشگاه معرفی می شوند.

معاون فنی و آماری سازمان سنجش گفت: برنامه زمان بندی اولیه برای تعیین زمان مصاحبه ها از سوی سازمان سنجش به دانشگاهها اعلام شده است و جزئیات نحوه زمان بندی مصاحبه ها و سایر موضوعات در اطلاعیه سازمان سنجش در زمان اعلام نتایج اولیه اعلام خواهد شد.

وی گفت: برنامه مصاحبه دانشگاهها در یک دوره زمانی 37 روزه تعیین و به گونه ای برنامه ریزی شده که دانشگاههای همجوار و رشته های مرتبط با فاصله زمانی نزدیک به هم، مصاحبه خود را انجام دهند.

 اولین آزمون نیمه متمرکز دکتری (
Ph.D) سال 1390 پنجشنبه 25 فروردین در 32 شهر کشور و61 حوزه امتحانی با رقابت 130 هزار و 900 نفر در 9 گروه فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی، کشاورزی، زبانهای خارجی، دامپزشکی، هنر و تربیت بدنی و 107 کد رشته برگزار شد و 61 درصد داوطلبان را مردان و 39 درصد را زنان تشکیل دادند. به گفته مسئولان سازمان سنجش ظرفیت پذیرش در این مقطع بیش از 6 هزار نفر برآورد می شود.
منبع: خبرگزاري مهر
 
 
مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانش‌آموختگان دوره‌های مجازی کارشناسی ارشد برای ادامه تحصیل به مقطع بالاتر مشکلی ندارند.
 ابوالفضل حسنی خاطر نشان کرد: این دسته از دانش‌آموختگان می‌توانند همانند سایر دانش آموختگان مقاطع کارشناسی ارشد در مقطع بالاتر ادامه تحصیل دهند.

وی افزود: از آنجاییکه هنوز سیستم مجازی در دوره دکتری وجود ندارد و زیرساخت و آیین نامه‌ آن هنوز تدوین نشده است و بدیهی است ادامه تحصیل دانشجویان دوره‌های کارشناسی ارشد مجازی تنها در دوره های غیر مجازی (همانند سایر دانشجویان)امکان پذیر است.
منبع: خبرگزاري مهر
 
دانشگاه صنعتی امیرکبیر شرایط پذیرش و جذب دانشجویان استعداد درخشان را در مقطع دکتری اعلام کرد که بر این اساس، دانشجویان می توانند نسبت به تحویل مدارک خود اقدام کنند.
 دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشجویان استعدادهای درخشان را برای مقطع دکتری در سال تحصیلی 91-90 پذیرش می کند.

الف - شرایط پذیرش درخواست متقاضیان

داشتن معدل حداقل 17 (بدون احتساب نمره پایان نامه) در مقطع کارشناسی ارشد

رتبه اول دانشگاههای برتر می توانند با داشتن معدل بالای 16 مورد بررسی و به ترتیب اولویت پذیرفته شوند.

ب - داشتن حداقل نمره 18 پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد

دانشجویانی که هنوز از پایان نامه خود دفاع نکرده اند نیز می توانند متقاضی شوند.بدیهی است در صورت عدم کسب نمره لازم پذیرش اولیه آنان لغو خواهد شد.

داوطلبان لازم است تا موعد ثبت نام در مقطع دکتری تمامی مدارک نهایی کارشناسی ارشد خود را ارائه دهند.

داوطلب باید یک مقاله نمایه شده معتبر بین المللی (چاپ شده یا دارای پذیرش نهایی) که نام متقاضی بعد از حذف نام استاد نفر اول باشد به همراه سایر مدارک خود ارائه دهد.

مجلات پذیرش دهنده مقالات مذکور نباید در فهرست مجلات نامعتبر دانشگاه باشد، یک ثبت اختراع با داوری و تأیید نهایی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، رتبه اول در مقطع کارشناسی ارشد در هر رشته/گرایش، رتبه اول انفرادی جشنواره خوارزمی نیزلازم است.
متقاضی لازم است حداقل یک مقاله (Submit
) شده (تحت داوری) به مجلات نمایه شده معتبر بین المللی که قابل ارزیابی بوسیله دانشگاه باشد، ارائه کند. رشته مورد درخواست در مقطع دکتری باید مرتبط با رشته کارشناسی ارشد باشد.

متقاضیان باید دوره کارشناسی ارشد را در زمان مقرر طبق آئین نامه کارشناسی ارشد ناپیوسته وزارت علوم تحقیقات و فناوری به پایان رسانده واز شروع دوره کارشناسی ارشد تا شروع دوره دکتری نباید بیش از 4 سال گذشته باشد.

پذیرش اولیه

درخواست متقاضیانی که طبق ماده1 واجد شرایط پذیرش هستند از سوی اداره تحصیلات تکمیلی به دانشکده ها ارسال می شود.

دانشکده ها طبق شرایط و ضوابط خود می توانند اقدام به پذیرش متقاضیان کنند. بدیهی است اعلام نتایج اولیه هیچگونه حقی برای داوطلبان ایجاد نکرده و پذیرش قطعی منوط به پذیرش از سوی دانشکده ها، ارائه مدارک مورد نیاز و تأیید نهایی تحصیلات تکمیلی دانشگاه خواهد بود.

تمام مراحل انتخاب و پذیرش متقاضیان براساس ضوابط وزارت علوم انجام پذیرفته و احراز صلاحیت های عمومی و انضباطی دانشجویان ضروری است.

متقاضیان باید فرم درخواست را از طریق سایت اینترنتی پرکرده و فرم و مدارک لازم از طریق پست پیشتاز به اداره استعدادهای درخشان دانشگاه ارسال کنند.

فرم درخواست از تاریخ شنبه 7 خردادماه در سایت تحصیلات تکمیلی قابل دسترسی و آخرین مهلت تحویل به پست 16 خردادماه اعلام شده است. زمان مصاحبه و اعلام نتایج متعاقبا در سایت تحصیلات تکمیلی دانشگاه اعلام خواهد شد.
منبع: خبرگزاري مهر
نادری‌منش، معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در واکنش درباره هزینه شرکت داوطلبان در مصاحبه کنکور دکتری گفت: میزان هزینه‌ای که مقرر شده دانشگاه‌ها برای مصاحبه از داوطلبان آزمون دکتری دریافت کنند نهایی و برای تمام دانشگاهها یکسان تعیین شد.
حسین نادری‌منش درباره هزینه‌های متفاوتی که دانشگاه‌ها برای دریافت از مصاحبه‌شوندگان آزمون نیمه‌متمرکز دکتری تعیین کرده‌اند، گفت: در بخش مصاحبه معمولاً دانشگاه‌ها اختیار دارند هزینه‌ای را تعریف کنند. دانشگاه‌ها حتی زمانی که هزینه‌های برگزاری جلسات مصاحبه را محاسبه می‌کنند در بعضی مواقع حاضر هستند که هزینه واقعی را از مصاحبه‌شوندگان طلب نکنند و در واقع یارانه دهند.

وی افزود: دانشگاه‌ها عدد هزینه‌ای که می‌خواهند از مصاحبه‌شوندگان دریافت کنند را با وزارت علوم هماهنگ نمی‌کنند اما اگر بخواهیم هزینه واقعی انجام مصاحبه را تعریف کنیم، می‌توانم به تجربه‌ای که در سال‌های گذشته درباره هزینه‌های جلسات مصاحبه برای پذیرش دانشجوی دکتری در دانشگاه تربیت مدرس دارم اشاره کنم که با وجود دریافت 25 تا 30 هزار تومان از مصاحبه‌شوندگان، دانشگاه بیش از 100 میلیون تومان از محلی دیگر برای برگزاری کل فرآیند آزمون هزینه کند.

معاون آموزشی سابق دانشگاه تربیت مدرس اضافه کرد: دانشگاه تربیت مدرس بیش از 100 میلیون تومان علاوه بر مبلغ دریافتی از مصاحبه‌شوندگان، هزینه می‌کرد چون برایمان مهم بود که دانشجویان دکتری دانشگاه تربیت مدرس پس از شرکت در آزمون کتبی در یک مصاحبه با کیفیت وارد دانشگاه شوند. اگر دانشگاه تربیت مدرس نمی‌خواست این 100 میلیون تومان را از محلی غیر از مبلغ دریافتی از مصاحبه‌شوندگان تأمین کند، مبلغی که هر داوطلب برای آزمون باید پرداخت می‌کرد خیلی بالا می‌رفت لذا دانشگاه تربیت مدرس به نوعی هم برای حفظ کیفیت و هم برای فشار کمتر بر روی داوطلبان اقدام به در نظر گرفتن یارانه برای هزینه‌های داوطلبان دکتری شرکت کننده در آزمون این دانشگاه می‌کرد.

معاون آموزشی وزیر علوم با بیان اینکه هزینه مصاحبه دکتری به دانشگاه‌ها بستگی دارد، گفت: یک وقت ممکن است دانشگاهی بگوید "برند" یا اسم من آن قدر مهم است که دلیلی نیست که بخواهم بر روی هزینه شرکت در مصاحبه دکتری، یارانه هم در نظر بگیرم.

نادری منش افزود: البته طی جلسه ای که توسط مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی با حضور معاونان آموزشی دانشگاههای تهران برگزار شده است مقرر شده دانشگاهها در بخش مصاحبه به میزان 25 هزار تومان دریافت کنند تا تعدیل هزینه برای داوطلبان نیز صورت گیرد.
منبع: خبرگزاري مهر
 

نکات مهم درباره پذیرش دکتری / جدول امتیازات
شرایط و ضوابط کامل دانشگاه تهران برای داوطلبان کنکور دکتری تخصصی سال 90 در مرحله دوم پذیرش اعلام شد.
 دانشگاه تهران در خصوص نحوه  پذیرش دانشجوى دکترى تخصصى (
ph.D) در سال تحصیلى 91-1390، ضوابط و شرایط مورد نیاز را اعلام کرد.
ارزیابى تخصصى و عمومى  (50-0 امتیاز)
1- ارزیابى تخصصى
الف -  براى پردیس دانشکده هاى فنى، پردیس کشاورزى و منابع طبیعى، پردیس علوم، مرکز تحقیقات بیوشیمى و بیوفیزیک و دانشکده دامپزشکى، معدل ٣ الى ٥ درس تخصصى در مقاطع کارشناسى و کارشناسى ارشد (به تشخیص گروه آموزشى ذیربط) و ارزیابى حضورى داوطلب ملاک عمل خواهد بود. بنابراین لازم است داوطلبان تمام ریز نمرات و معدل کتبى در مقاطع کارشناسى و کارشناسى ارشد را به همراه داشته باشند.

ب – براى سایر پردیس / دانشکده ها به تشخیص گروه آموزشى ذیربط، ارزیابى تخصصى به صورت آزمون کتبى و ارزیابى حضورى خواهد بود.

٢- ارزیابى عمومى:
منظور از ارزیابى عمومى انگیزه فردى، تمام وقت بودن، موضوع مورد علاقه براى رساله دکترى، تسلط به زبان و گفتار فارسى، کیفیت پایان نامه کارشناسى ارشد و سایر موارد است.

- ارزیابى سوابق و مدارک

بخش اول : 20-0 امتیاز
تسلط به زبان عمومى: از صفر تا 8 امتیاز، معدل کل تراز شده دوره کارشناسى: از صفر تا 6 امتیاز به ازاء معدل از 12 تا 20، معدل کل تراز شده دوره کارشناسى‌ارشد:  از صفر تا 6 امتیاز به ازاء معدل از 14 تا 20

بخش دوم: 30-0 امتیاز
محاسبه امتیازات بر اساس جدول زیر انجام می شود.

عنوان فعالیت     امتیاز کسب شده
1.هر مقاله پژوهشى داخلى و خارجى مرتبط با حوزه تخصصى و پایان نامه، چاپ شده در مجلات معتبر و مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناورى چاپ شده یا تائید چاپ (حداکثر ندارد)     هر مقاله پژوهشى داخلى و خارجى مرتبط با حوزه تخصصى و پایان نامه، چاپ شده در مجلات معتبر و مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناورى چاپ شده یا تائید چاپ (حداکثر ندارد)
 2.تالیف و ترجمه کتاب مربوط به تخصص و رشته تحصیلى ( براى رشته هاى علوم انسانى حداکثر ندارد و براى سایر رشته ها حداکثر 6 امتیاز)     (ترجمه) از صفر تا 2 امتیاز، (تالیف) از صفر تا 4 امتیاز، طبق نظر هیئت ممتحنه

3. مقاله چاپ شده در مجموعه مقالات همایشهاى علمى ملى و بین المللى مرتبط با تخصص (حداکثر 10امتیاز)
   

(خلاصه داخلى ) از صفر تا 5/0 امتیاز
(خلاصه خارجى) از صفر تا 1 امتیاز
(کامل داخلى) از صفر تا 1 امتیاز
(کامل بین‌المللى) از صفر تا 2 امتیاز
طبق نظر هیئت ممتحنه

4- اکتشاف/ اختراع / تئورى پردازى، (به تائید مراجع ذیصلاح)، (حداکثر 8 امتیاز)
   

(داخلى ) از صفر تا 3 امتیاز
(بین‌المللى) از صفر تا 5 امتیاز
طبق نظر هیئت ممتحنه
5. آثار هنرى (داراى ارزیابى ملى یا بین المللى ) براى رشته هاى هنر حداکثر ندارد    

از صفر تا 4امتیاز
طبق نظر هیئت ممتحنه

6- تشویق نامه هاى علمى در سطح ملى و بین المللى (حداکثر 8 امتیاز)
    (ملى) از صفر تا یک امتیاز
(بین المللى ) از صفر تا 2 امتیاز
طبق نظر هیئت ممتحنه
جمع: حداکثر30 امتیاز

تبصره 1 - در صورتى که مقاله ارائه شده مشترک با استاد راهنما و مستخرج از پایان نامه باشد امتیاز نفر اول براى داوطلب در نظر گرفته مى شود.

تبصره 2 -  در صورتیکه حداقل یکى از داوطلبان بیش از 30 امتیاز کسب کند، امتیاز کسب شده معادل 30 در نظر گرفته مى شود و امتیاز سایر داوطلبان بر پایه آن تراز مى شود.

تبصره 3-  امتیازات هر یک از بندها به تشخیص اعضاى هیئت ممتحنه خواهد بود. هیئت ممتحنه برحسب مورد، متشکل است از اعضاى شوراى تحصیلات تکمیلى دانشکده زیر مجموعه پردیس‌ها/گروه زیرمجموعه دانشکده ‌ها و حداقل دو نفر از اعضاى هیئت علمى به انتخاب شوراى تحصیلات تکمیلى پردیس که یک نفر از آنها نماینده معاون تحصیلات تکمیلى پردیس یا دانشکده مستقل است. در هر صورت تعداد اعضاى هیأت ممتحنه کمتر از 7 نفر نخواهد بود.

نکات مهم:
تاریخ ارزیابى تخصصى و بررسى سوابق و مدارک اعلام خواهد شد.

در صورت عدم اعلام به موقع اسامى از سوى سازمان سنجش، تاریخهاى فوق تغییر خواهد کرد و در اطلاعیه هاى بعدى اعلام خواهد شد.

دانشگاه تهران اعلام کرده است داوطلب لازم است تمام سوابق و مدارک آموزشى و پژوهشى خود را به صورت
CD  (لوح فشرده) و به همراه اصل آن‏، در تاریخ مندرج در  طلاعیه هاى بعدى به همراه داشته باشد. تمام مدارک مندرج در این دستورالعمل لازم است در تاریخ مقرر ارائه شود. بدیهى است به مدارکى که بعد، تحویل داده شود، هیچگونه امتیازى تعلق نمى گیرد.

کسب حداقل 50 امتیاز از 100 امتیاز در مرحله نهایى الزامى است و دانشگاه با توجه به ظرفیت پذیرش و به ترتیب سیر نزولى امتیاز مکتسبه، داوطلب را به سازمان سنجش معرفى خواهد کرد.

داوطلبان لازم است مبلغ 50 هزار تومان به حساب شماره  12180-187 بانک تجارت شعبه اردیبهشت به نام معاونت آموزشى دانشگاه واریز کنند و فیش واریزى را به همراه مدارک و مستندات مربوطه در تاریخ مقرر به همراه داشته باشند.
منبع: خبرگزاري مهر
جمعه 6 خرداد 1390برچسب:, :: 19:21 ::  نويسنده : بهروز هاشمی

اعلام نحوه محاسبه امتیازات مرحله دوم کنکور دکتری

Posted: 24 May 2011 09:37 PM PDT

نحوه محاسبه امتیازات پژوهشی، آموزشی و مصاحبه مرحله دوم داوطلبان دوره دکتری نیمه متمرکز سال 90 از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاههای مجری دوره دکتری پیشنهاد شد.

نحوه محاسبه امتیازات به سه بخش پژوهشی، آموزشی و مصاحبه تقسیم بندی شده است. در بخش پژوهش حداکثر 40 امتیاز در نظر گرفته شده است. این امتیازات برای پذیرفته شدگان مرحله اول دکتری، مربیان و ممتازهای پژوهشی محاسبه می شود.
بر اساس جدول امتیازات پژوهشی، مقالات ISI، مقالات علمی - پژوهشی، مقالات علمی ترویجی، کنفرانس های معتبر، سوابق پژوهشی، کسب رتبه در جشنواره ها و مقام در مسابقات علمی معتبر، گواهی ثبت اختراع، تالیف یا ترجمه کتاب شامل امتیازاتی می شوند که این میزان از 25 تا 5 امتیاز متغیر است.

همچنین بر اساس فرم نمونه ای که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور ارائه شده است، بخش آموزش حداکثر 30 امتیاز دارد. بر اساس جدول امتیازات آموزشی، دانشگاههای محل تحصیل فرد در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، معدل فرد در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، مدرک زبان، سوابق آموزشی و برگزیدگان المپیادهای معتبر نیز امتیازاتی متغیر از 5 تا 10 بر اساس نظر اعضای کمیته مصاحبه کننده، در نظر گرفته شده است.

جدول امتیازات پیشنهادی سازمان سنجش به دانشگاهها
ردیف بخش مورد نظر امتیاز
1 پژوهشی حداکثر 40 امتیاز
2 آموزشی حداکثر 30 امتیاز
3 مصاحبه حداکثر 30 امتیاز

در بخش مصاحبه نیز حداکثر 30 امتیاز به فرد تعلق می گیرد و بر اساس جدول ارائه شده از جزئیات آن، شاخص های ارزیابی شامل تسلط علمی داوطلب، وسعت نظر، نوآوری و کارآفرینی، توانایی فرد در تجزیه و تحلیل مسائل و پاسخگویی به سئوالات، تعهد داوطلب در همکاری با دانشکده و حضور تمام وقت در تحقیقات، شخصیت، متانت، نحوه تعامل و قدرت ایجاد ارتباط و برازندگی، نگرش و اطلاعات فناوری صنعتی، نظر استاد راهنما است که امتیازات آن از 4 تا 6 متغیر است.

سازمان سنجش آموزش کشور در توضیح این امتیازبندی یادآور شده است: این فرم به عنوان نمونه جهت ارزیابی پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون دکتری سال 90 تدوین شده و دانشگاهها می توانند بر اساس فرم موجود در دانشگاه عمل کنند اما لازم است امتیاز دهی به صورت شفاف و حدالامکان کمی سازی شده باشد.
منبع: خبرگزاري مهر
پيوندها
  • کیت اگزوز
  • زنون قوی
  • چراغ لیزری دوچرخه

  • تبادل لینک هوشمند
    برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان عدالت بین الملل و آدرس intlaw.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 1
بازدید ماه : 1
بازدید کل : 4317
تعداد مطالب : 4
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1